Vikend paketi

Prikazanih 1~8 od 10 potovanj.
Skoči na stran:
Stran:  1 od 2

Kaj je lepše kot sedeti ob dobri italijanski kavi na blagem spomladanskem soncu v eni izmed starih caffeterij gledati mimoidoče in pozabiti na vse Shakespearske drame in zaplete doma. Če še niste tam - se odpravite čim prej !

Rečni kanali, svetovno znani muzeji in zgodovinske znamenitosti nas prepričajo, da je Amsterdam eno izmed najbolj romantičnih in najlepših mest na svetu.

Beograd je čudovito velemesto na stičišču Evrope in Balkana. Življenje v njem utripa po nekem svojem lastnem ritmu neodvisnem od dogajanja okoli njega. Noči v tem 2,5 milijonskem velemestu imajo poseben čar, lokalne gostilne pa je najbolje kar...

Budimpešta je znana kot prestolnica Madžarske, ki jo deli reka Donava in nekoč glavno mesto ogerskega dela Avstro-Ogerske. Mesto je izredno živopisno in raznoliko in vsak od obiskovalcev v njem najde nekaj za svojo dušo in okus. V mestu, ki je še...

Zgodovinski center Gradca je eden od najbolje ohranjenih mestnih središč v Centralni Evropi, zaradi česar ga je UNESCO leta 1999 uvrstil na seznam svetovne kulturne dediščine.

V naši neposredni bližini /kot bi se odpravili na Dunaj / leži biser srednjeveške kulture in umetnosti. Čeprav se na Dunaj lahko odpravimo na kavo, se nam Firence zdijo daleč. Če boste premagali malo lenobe ste že tam:)

Ni ga mesta v Evropi, ki bi se pogosteje pojavljalo v medijih kot je Bruselj. Vendar prestolnica Belgije ni znana samo zaradi Evropske unije. Je tudi prikupno in očarljivo mesto polno znamenitosti in zanimivosti.

Privoščite si obisk enega najživahnejših in najstarejših svetovnih mest na stiku Evrope in Azije. Za to, da se še niste sprehajali po prečudovitih mošejah in palačah, nakupovali na najlepših bazarjih in tržnicah, barantali z najboljšimi trgovci in se...

Prikazanih 1~8 od 10 potovanj.
Page:  1 of 2