ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI

Pošljite povpraševanje

Program

Moderna arhitekturna pravljica, s tradicionalno arabsko tržnico in najvišjo stolpnico na svetu

1. dan: Evropa - Dubaj
Polet iz bližnjega letališča do Dubaja. Transfer do hotela. 

2. dan: Dubaj
Dubaj bi lahko imenovali kar moderna arhitekturna pravljica, s tradicionalno arabsko tržnico in najvišjo stolpnico na svetu. Ko boste utrujeni od vseh znamenitosti v Dubaju, se lahko spočijete na peščenih plažah. 

3. dan: Dubaj - Abu Dhabi
Zjutraj vas bo že čakal vaš vodič pred hotelom in vas odpeljal do Abu Dhabija (približno uro in pol vožnje). Sledi približno 2 urni ogled velike mošeje šejka Zayeda, ki velja za eno najbolj spektakularnih najdišč na svetu. 

4. dan: Dubaj - Sharjah
Izlet v Sharjah, ki mu pravojo tudi Biser zaliva. Ogledali si boste znamenitosti, kot so mošeja kralja Faisal (največja mošeja v Združenih Arabskih Emiratih), Muzej dediščine in sprehod skozi zakladnico preprog, nakita in ročnih del pri Al Markazi souku.

5. dan: Dubaj - Fujairah
V centru mesta prevzamete vozilo in se odpeljete do Fujairah. Oglejte si glavne znamenitosti, kot so Mošeja Al-Bidyah, utrdba Fujairah, plaža Al Aqah, utrdba Bithnah, vrelce Ain al-Madhab in še nekaj drugih. Ko prispete nazaj v Dubaj oddajte vozilo.

6. dan: Dubaj
4 urni izlet v puščavo Red Arabian. Med vožnjo po rdečih sipinah boste imeli možnost, da se preizkusite v deskanju na pesku. Na voljo bo tudi jahanje kamel.  

7. dan: Dubaj
Dan za uživanje v vodnem parku. 

8. dan: Dubaj - Evropa
Transfer na letališče in polet nazaj do bližnjega letališča.