VIETNAM - HONG KONG - MACAO - FILIPINI, 18 DNI

Pošljite povpraševanje
 • View Large
  VIETNAM - HONG KONG - MACAO - FILIPINI, 18 DNI
 • View Large
  VIETNAM - HONG KONG - MACAO - FILIPINI, 18 DNI
 • View Large
  VIETNAM - HONG KONG - MACAO - FILIPINI, 18 DNI
 • View Large
  VIETNAM - HONG KONG - MACAO - FILIPINI, 18 DNI
 • View Large
  VIETNAM - HONG KONG - MACAO - FILIPINI, 18 DNI

Program

VIETNAM – HONG KONG - MACAO -  FILIPINI, 18 DNI

SAIGON – HANOI – HONG KONG - MACAO -  MANILA – CEBU – BOHOL - BORACAY

Odhod: VSAK DAN

1.dan: LJUBLJANA/BENETKE - SAIGON (obroki na letalu)
Polet proti Saigonu.

2.dan: SAIGON (obroki na letalu)
Prihod v Saigon/Ho Chi Minh City. Transfer do hotela. Namestitev. Večerja v lokalni restavraciji. Nočitev.

3.dan: SAIGON – TUNELI CU CHIJA – SAIGON - HANOI (zajtrk, kosilo, večerja na letalu)
Zajtrk. Po zajtrku Nato eno in pol urna vožnja do Cu Chija, predela v katerem so v času vietnamske vojne Vietnamci izkopali čez 200 kilometrov podzemnih tunelov-pravo podzemno mesto. Ogled podzemnemga mesta, spalnic, kuhinj, pisarn, zračnih zaklonišč… Vrnitev v Saigon. Kosilo. Po kosilu ogled največjega vietnamskega  mesta: katedrala Notre Dame, Reunification Palace, muzej vietnamske vojne. Transfer na letališče in polet ob 20.00 uri proti Hanoju. Prihod v Hanoj ob 22.00 uri in transfer do hotela. Namestitev. Nočitev.

4.dan: HANOI (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Nato ogled prestolnice Vietnama: mavzolej ustanovitelja modernega Vietnama Ho Chi Minha, bivša rezidenca francoskega guvernerja Indokitajske, hiša Ho Chi Minha, pagoda enega stebra, templja literature, ki je bil prva vietnamska univerza…. Nato vožnja z rikšami po Hanoju in ogled prestave vodnih lutk. Večerja v lokalni restavraciji. Nočitev.

5.dan: HANOI - HALONG BAY - HANOI (zajtrk, kosilo, večerja)
Zajtrk. Nato celodnevni izlet v Halong Bay. Prihod v Halong Bay in 4 urno križajrenje po zalivu znanem po čudoviti pokrajini, ki je ena najlepših v Aziji. V zalivu leži čez 3000 apnenčastih otočkov, ki tvorijo čudovito naravno kuliso. Kosilo na ladji. Postanek na enem od otokov in ogled bogate podzemne jame. Po križarjenju vrnitev v Hanoi. Večerja. Nočitev.

6.dan: HANOI – HONG KONG (zajtrk)
Zajtrk. Transfer na letališče in polet ob 10.40 uri proti Hong Kongu. Prihod v Hong Kong ob  13.30 uri. Transfer do hotela v lastni režiji. Popoldne prosto za raziskovanje enega svetovnih finančnih središč. Nočitev.

7.dan: HONG KONG (zajtrk)
Zajtrk. Po zajtrku ogled otoka Hong Kong: Kowloon, Central, Mestna hiša, Victoria Peak s katerega je lep pogled na ves Hong Kong in njegovo prometno pristanišče, Aberdeen v katerem so zasidrane džunke….

8.dan: HONG KONG – MACAO – HONG KONG (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Nato celodnevni izlet v nekdanjo portugalsko kolonijo Macao, ki so jo Portugalci vrnili Kitajski 1999 leta. Staro mestno jedro Macaa izgleda kot kakšno portugalsko mestece, novi del pa so svojimi igralnicami pa kot mesto 21. stoletja. Macao danes z igralnicami zasluži več kot Las Vegas. Vožnja z hitrim katamaranom iz Hong Konga do Macaa traja 1 uro. Po prihodu v Macao ogled ostankov katedrale sv. Pavla, ostankov trdnjave, budističnega templja Na Cha, meje s Kitajsko, igralnic…. Kosilo. Vrnitev v Hong Kong s hitrim katamaranom v večernih urah. Nočitev.

9.dan: HONG KONG – MANILA (zajtrk)
Zajtrk. Prosto do transferja na letališče v lastni režiji in poleta proti Manili. Prihod v Manilo in transfer do hotela. Namestitev. Prosto. Nočitev.

10.dan: MANILA – VULKAN TAAL – MANILA (zajtrk, kosilo, večerja) 
Zajtrk. Po zajtrku ogled glavnega mesta Manile: poslovno središče Manile Makati, pokopališče ameriških vojakov, ki je največji takšni kompleks izven Združenih držav Amerike, Rizal Park, Intramuros – stara Manila za mestnimi zidovi, ogled najstarejše kamnite cerkve na Filipinih, cerkve svetega Avguština, ogled trdnjave Santiago v kateri je umrl filipinski narodni heroj in začetnik njihove neodvisnosti doktor Jose Rizal. Po ogledu Manile vožnja proti mestu Tagaytay. Med potjo boste lahko opazovali nasade orhidej in plantaže kokosovih palm. Prihod v Tagaytay iz keterega je prelep pogled na vulkan Taal, ki stoji sredi jezera Taal. Kosilo. Po kosilu ogled največjih orgel na svetu narejenih iz bambusa Las Pinas in ogled tovarne jeepneyev, ki so glavno prevozno sredstvo na Filipinih. Vrnitev Manilo v poznih popoldanskih urah. Večerja v lokalni restavraciji. Nočitev.

11.dan: MANILA – CEBU (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Po zajtrku transfer na letališče in polet letala ob 09.30 proti Cebuju. Prihod na Cebu največje flipinsko letovišče ob 10.45 uri. Po prihodu ogled mesta Cebuja, ki je najstarejša španska naselbina na Filipinih. Ogled cerkve v kateri stoji križ, ki ga je ob svojem prihodu na Filipine postavil Magelan, ogled trdnjave, tržnice, kitajskega templja. Kosilo. Po kosilu ogled polotoka Mactana in mesta na katerem so domačini v nekem sporu ubili Magelana. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje, sončenje. Nočitev.

12.dan: CEBU – BOHOL – CEBU (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Po zajtrku transfer do pristanišča in odhod s katamaranom ob 08.00 uri na sosednji otok Bohol. Prihod v Tagbilaran največje mesto na otoku Boholu ob 09.00 uri. Po prihodu vožnja v notranjost otoka. Na poti postanek za ogled starih španskih katoliških cerkva. Postanek za ogled najmanjšega sesalca na svetu 6 centimetrov velike opice tarsius, ki prebiva samo na otoku Boholu in na Borneu. Nadaljevanje vožnje do ‘čokoladnih hribčkov’, ki so prava svetovna geološka posebnost. Vzpon na enega od njih vam omogoča prelep pogled na celotno pokrajino ‘posuto’ z več tisoč enakimi hribčki. Po ogledu ‘čokolandnih hribčkov’ kosilo in križarjenje z ladjo. Vrnitev v Tagbilaran pozno popoldne in odhod katamarana ob 17.45 uri proti Cebuju. Prihod na Cebu ob 19.00 uri in transfer do hotela. Nočitev.

13.dan: CEBU – CATITLAN – BORACAY (zajtrk)
Zajtrk. Transfer na letališče in polet ob 08.10 uri proti Catitlanu. Prihod v Catitlan ob 09.10 uri in transfer z ladjo na otok Boracay, ki ima po številnih mnenjih najlepšo plažo v Aziji. Namestitev. Prosto popoldne za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

14.dan: BORACAY (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

15.dan: BORACAY (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

16.dan: BORACAY (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

17.dan: BORACAY - CATITLAN - MANILA – LJUBLJANA/BENETKE (zajtrk) 
Zajtrk. Prosto dopoldne za kopanje in ostale aktivnosti. Transfer na letališče v Catitlanu in polet ob 17.10 uri proti Manili. Prihod v Manilo bo 18.10 uri in transfer do mednarodnega terminala. Nadaljevanje poleta proti Ljubljano/Benetkam. Obroki na letalu.

18.dan: LJUBLJANA/BENETKE (obroki na letalu)
Prihod v Ljubljano/Benetke. Konec potovanja.

CENA:

Cena je odvisna od sezone potovanja, cen letalskih kart in števila prijavljenih potnikov.

V ceni je všteto: letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana/Benetke –  Saigon – Hanoi - Manila – Cebu – Catitlan – Manila -  Ljubljana/Benetke, vse letališke takse razen izhodne takse v Hanoju in taks na Filipinih, namestitev v dvoposteljnih sobah na osnovi zajtrka v hotelih po vaši izbiri, vsi dodatni obroki (kosila in večerje) po programu, ogledi in vstopnine po programu, stroški vodenja angleško govorečega lokalnega vodiča, stroški organizacije potovanja.

V ceni ni všteto: izhodna letališka taksa v Vietnamu (cca. 15 USD), letališke takse na Filipinih (cca. 30 USD), transfer letališče – hotel – letališče v Hong Kongu, vsi fakultativni izleti, stroški po osebnih naročilih, napitnine in drugi stroški, ki niso posebej navedeni v programu.

Cepljenja: niso potrebna

Vizum: Za vstop v Vietnam potrebujete vizum, ki ga dobite na letališču po prihodu v Vietnam. Potrebujete vsaj še 6 mesecev veljaven potni list, 1 sliko, 25 USD.

Za vstop na Filipne, v Hong Kong in Macao vizum do 1 meseca ni potreben.

Prijava se lahko izvrši v turistični agenciji Interconti ali na pooblaščenih prodajnih mestih . Ob prijavi plačate varščino v višini 30% cene potovanja, preostali del pa najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo varščine  zagotavlja rezervacijo potovanja. Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876 in člen 878/ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembah cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona  si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja / če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja /. Splošni pogoji in navodila  turistične agencije Interconti so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v pisarni Interconti Ljubljana ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.