TAJSKA 11 dni

Pošljite povpraševanje

Program

BANGKOK  - KO CHANG

01. DAN:ZAGREB – DOHA - BANGKOK (obroki na letalu)
Polet proti Dohi ob 09.45 uri. Prihod v Doho ob 16.05 uri. Nadaljevanje poleta proti Bangkoku ob 20.05 uri.  

02. DAN: DUBAJ – BANGKOK 
Prihod v Bangkok ob 07.05 uri. Transfer do hotela. Namestitev. Prosto za samostojne oglede mesta. Priporočamo vožnjo s čolni po kanalih Thonburija, predela Bangkoka na desnem bregu reke kraljev, ki teče skozi Bangkok, Chao Praye. Hitro vam bo jasno zakaj so Bangkoku nekoč pravili vzhodne Benetke. Spoznavali boste življenje prebivalcev Bangkoka na vodi in ob vodi, videli boste številne bogate vile ob njih pa prave podrtije, ter številne skrite templje. Peljali se boste ob kraljevskih čolnih, ki jih kraljeva družina uporablja ob posebnih priložnosti. Na koncu se boste ustavili še ob simbulu Bangkoka Wat Aruna – templja svitanja. (HOTEL FURAMA XCLUSIVE ASHOKE**** - DE LUX ROOM)

03.DAN: BANGKOK (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za samostojne oglede mesta. Priporočamo naslednji ogled mesta: Ogled templja  Wat Traimit v katerem se nahaja pet in pol ton težki kip Bude iz čistega zlata. Zgodba o odkritju tega zaklada je prav nenavadna. Ogled templja Wat Pho - najstarejšega in največjega templja v Bangkoku, ki je znan po 28m dolgem kipu ležečega Bude, templja Wat Phra Keo ali templja Smaragdnega Bude, ki je znan po majhnem kipcu Bude iz žada, Kraljeve palače, belega marmornega templja Wat Benchamabophit, kitajske četrti, ulice rož in ostalih zanimivosti. Po ogledu transfer do hotela. Namestitev. Nočitev.

04. DAN: BANGKOK – KO CHANG (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za samostojne oglede mesta. Popoldne transfer na otok Ko Chang. Namestitev. Nočitev. (BARALI RESORT****)

05-09.DAN: KO CHANG (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

10. DAN: KO CHANG (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Transfer do Bangkoka. Nočitev.

11.DAN: BANGKOK – DOHA - ZAGREB (zajtrk, obroki na letalu)
Zajtrk. Transfer na letališče Bangkok. Polet proti Ljubljani. 

 

CENA – OD 2.520 EUR na osebo

V ceni je všteto: letalski prevoz v ekonomskem razredu Zagreb - Doha – Bangkok – Trat - Bangkok – Doha - Zagreb, vse letališke takse, namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelih po programu na osnovi zajtrka, transfer letališče – hotel – leališče v Bangkoku in na Ko Changu,  organizacija potovanja.

V ceni ni všteto: vsi ogledi v Bangkoku, stroški po osebnih naročilih, napitnine, vsi fakultativni izleti, vse kar ni omenjeno pod cena vključuje.

Cepljenja: Niso potrebna.

Vizum: Za vstop na Tajsko potrebujete vizuma ne potrebujete. Potni listi vam morajo veljati vsaj še 6 mesecev po odhodu iz Tajske.

Ob prijavi plačate zgoraj omenjeno varščino. Plačilo varščine  zagotavlja rezervacijo potovanja. Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876 in člen 878/ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembah cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona  si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja / če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja /. Splošni pogoji in navodila  turistične agencije Interconti so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v pisarni Interconti Ljubljana ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.