SURFANJE NA KANARSKIH OTOKIH

Pošljite povpraševanje

Program

Hmm, surfanje? Ja zakaj pa ne. Surfanje je trenutno trendovski šport številka ena v svetu. Združi zabavo na valovih in nepozabne dogodivščine. Rezultat: čista 10ka!

1. DAN
Odhod proti letališču v dopoldanskih urah. Prihod na Kanarske otoke v večernih urah. Zvečer sledi prva zabava, da se dodobra spoznamo.

2. DAN
Po poznem zajtrku, se bomo odpravili na plažo in se spoznali z osnovami srfanja. Vendar vas opozarjamo, surfanje lahko povzroči visoko stopnjo odvisnosti in življenje se vam kmalu lahko popolnoma spremeni :) Zvečer sledi raziskovanje nočnega življenja.

3. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili na raziskovanje otoka in si ogledali bližnje znamenitosti. Podali se bomo do vasice Erjos, katere začetki segajo v 15.stoletje. Pot bomo nadaljevali do razgledišča El Tanque, ki nudi čudovite razglede na vasico Garachico, ki je bila v preteklosti najpomembnejše pristanišče na otoku, do danes pa je še ohranila večino svojega nekdanjega šarma. V Icod de los Vinos se bomo ustavili ob najstarejšem drevesu na svetu – Zmajevem drevesu- ki naj bi bil star 1000-1500 let. Ogled cerkve Sv. Marka in nadaljevanje poti do Puerta de la Cruz. Prosti čas za raziskovanje mesta ali pa za obisk zabaviščnega parka Loro Parque, kjer si lahko ogledate šov z orkami, delfini, morskimi levi, papigami in tigri.Popoldan bomo namenili izkležavanju plaži in se pripravili na nov večer, čaka nas Tour de Bar.

4. DAN
Dan bomo začeli z osvežitvijo v oceanu in si privošćili nov poskus surfanja. Popoldan nas čaka tematska zabava ob bazenu. Kar bo ostalo moči, jo izkoristimo pozno v noč.

5. DAN
Po zajtrku nas čaka izlet, ki nas bo popeljal na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Pot nas bo vodila skozi narodni park Parque Nacional de las Canadas del Teide, ki je znan po površju, ki spominja na lunino površje. Park je znan po številnih endemitskih vrstah flore in favne. Z žičnico se bomo povzpeli pod vrh gore in občudovali čudovite razglede na Kanarske otoke. Zvečer sledi prijetno druženjo.

6. DAN
Po zajtrku sledi utrjevanje našega surf znanja. "Znaš srfati? Mala malica, kdaj gremo spet?". No in takšen bo zaključek naše surf izkušnje. Garantiramo! Zvečer še poslovnilni žur in prvi načrti kdaj se spet vidimo in obujamo nepozabne spomine.

7. DAN
Odhod proti letališču. Povratek domov v večernih urah.

Za več informacij nam piši in pošljemo ti celoten program.

CENA na  osebo: od 570 EUR (ODVISNO OD TERMINA)

CENA VKLJUČUJE:
- letalsko karto v ekonomskem razredu
- letališke pristojbine
- 7x nočitev v surf hiši
- tečaj srufanja
- najem oprejeme (surf, leash, neoprem)
- DVD s tvojimi slikami in postentki
- video analiza tvojega srfanja
- sadna malica na plaži v času tečaja
- prevoz do različnih surf spotov v času tečaja
- izposoja koles in longboardov
- organiazacijaa potovanja