PERU + BOLIVIJA

Pošljite povpraševanje

Program

1.DAN | Benetke - Lima
Polet iz Benetk prot Limi z enim postankom.

2.DAN | Lima
Prihod na letališče v Limo zjutraj, prevoz in namestitev v hotel (zgodnja prijava in zajtrk sta vključena). Dopoldne je prosto za počitek. Popoldne obisk zgodovinskega središča mesta in znamenitega Zlatega muzeja Larco. Večerja v hotelu in nočitev.

3-DAN | Lima  Paracas  Nasca  
Ob zgodnji jutranji uri prevoz z avtobusom do Paracasa. Po prihodu prevoz do pristanišča in izlet na otoke Ballestas. Nato prevoz na postajo, in nadaljevanje pozti z avtobusom do Nasce. Po prihodu transfer do hotela. Preostanek dneva je prost. Večerja v hotelu in nočitev.

4.DAN | Nasca 
Zajtrk v hotelu. Zjutraj prevoz na lokalno letališče za polet nad nad znamenitimi skrivnostnimi črtami, ki se iz zraka izkažejo za različne figure. Popoldne obisk arheološkega najdišča Cahuachi in akvaduktov Cantalloc z angleško govorečim vodičem. Večerja v hotelu in nočitev.

5. DAN | Nasca  Arequipa  
Zajtrk v hotelu. Dopoldne je prosto. Prevoz z avtobusom do Arequipe. Po prihodu transfer do hotela, namestitev in nočitev.

6. DAN | Arequipa 
Zajtrk v hotelu. Zjutraj ogled zgodovinskega središča peš z  vodičem (vstopnina v samostan Santa Catalina je vključena). Prosto popoldne. Spremstvo do lokalne restavracije in večerja (vključena v ceno).. Nočitev.

7. DAN | Arequipa  Cusco 
Zajtrk v hotelu. Prevoz na letališče za polet v Cusco zjutraj. Prihod v Cusco in transfer do hotela. Preostanek dopoldneva je prost za aklimatizacijo. Popoldne sledi sprehod po zgodovinskem središču z angleško govorečim vodičem (vstopnina v katedralo in cerkev Santo Domingo/Coricancha sta vključeni), nato pa ogled ostankov Sacsayhuamana, Qenqo, Puka Pukara in Tambomachay. Spremstvo do lokalne restavracije, večerja (vključena v ceno) in folklorna predstava. Nočitev.

8. DAN | Cusco  Sveta dolina  Cusco 
Zajtrk v hotelu. Izlet za obisk znamenite indijanske tržnice Pisaq in arheoloških ostankov Ollantaytambo z angleško govorečim vodičem, vključeno kosilo. Povratek v Cusco in nočitev.

9. DAN | Cusco  Machu Picchu  Cusco 
Zajtrk v hotelu. Transfer do postaje Poroy. Z vlakom  do Aguas Calientes. Po prihodu prevoz z angleško govorečim vodičem do Machu Picchuja. Po vodenem ogledu prevoz nazaj z avtobusom do Aguas Calientes brez vodiča. Povratek z vlakom nazaj v Poroy. Po prihodu transfer do Cusca. Večerja v hotelu in nočitev.

10. DAN | Cusco – Puno 
Zajtrk v hotelu. Prevoz z skupnim turističnim avtobusom z angleško/špansko govorečim vodičem do mesta Puno na obali Titicace. Na poti vključeno kosilo v samopostrežni restavraciji v Sicuaniu . Med potjo obisk muzeja Pukara, ruševin Raqchi in cerkve Andahuaylillas. Po prihodu transfer do hotela. Večerja v hotelu in nočitev.

11. DAN | Puno  La Paz 
Zajtrk v hotelu. Zjutraj obisk plavajočih otokov Uros z ladjo in spoznavanje z načinom življenja indijancev na plavajočih otokih. Nato prevoz na mejo Desaguadero s špansko govorečim vodičem, prehod meje peš,  zamenjava vozila in vodiča za nadaljevanje poti do La Paza (cca 6-urna vožnja z angleško govorečim vodičem). Po prihodu namestitev v hotelu. Večerja v hotelu in nočitev.

12. DAN | La PazMadrid
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku sledi ogled mesta La Paz z angleško govorečim vodičem: Odhod proti žičnici, kjer bosta videli mesto La Paz, nato ogled Mesečeve doline. Obiščete tudi panoramsko razgledišče Killi Killi, od koder je mogoče videti velik del La Paza; nadaljujete z obiskom glavnega trga Plaza Murillo, kjer se nahajajo vladne zgradbe, kot so Palacio de Gobierno, Senat in katedrala. Prevoz na letališče in polet iz La Paza v proti Bentkam z enim prestopom.

13. DAN | MadridBenetke
Polet iz Madrida v Benetke. Konec potovanja.

 

Cena: od 4.300.-Eur po osebi /minimalno dva prijavljena potnika

Cena vključuje:
- letalske vozovnice iz Benetk
- vse nastanitve z zajtrkom (kosilo in večerja kjer je vključena v programu)
- vse transferje
- izlete

Cena ne vključuje: Kar ni navedeno pod cena vključuje.