PARIZ + DISNEYLAND

Pošljite povpraševanje

Program

Odkrijte popolno kombinacijo romantičnega raziskovanja Pariza in brezskrbnega dne v Disneylandu - vaša nepozabna avantura čaka!
TERMIN: VSAK DAN V MESECU JUNIJU

1. dan: Trst - Pariz
Polet iz Trsta do Pariza, nastanitev. 

2. dan: Pariz
 V Parizu je toliko stvari za videti in doživeti! Nekaj predlogov za celodnevni ogled: Eifflov stolp: Začnite dan z obiskom ikoničnega Eifflovega stolpa. Lahko se povzpnete na vrh in uživate v čudovitem razgledu na mesto. Muzej Louvre: Nadaljujte z obiskom Louvra, enega največjih in najbolj znanih muzejev na svetu. Tam lahko obiščete Mona Liso in številne druge umetniške mojstrovine. Notre-Dame: Po Louvru se odpravite do katedrale Notre-Dame. Čeprav je bila požgana, še vedno navdušuje s svojo arhitekturo in zgodovino. Sprehod ob Seni: Uživajte v sproščujočem sprehodu ob reki Seni. Lahko si ogledate tudi slavne mostove, kot je Pont Neuf. Popoldne preživite v soseski Montmartre, kjer lahko obiščete baziliko Sacré-Cœur in uživate v čudovitem razgledu na mesto.  Zaključite dan z obiskom trga Place de la Concorde, kjer se nahaja slavolok zmage, in si oglejte osrednje znamenitosti mesta. 

3. dan: Disneyland
Čaka vas celodnevni izlet v zabaviščne parku Disneyland. Park vam ponuja več kot 50 znamenitosti,  čarobna doživetja in vznemirljive dogodivščine za mlade in stare. Spoznajte svoje najljubše Disneyjeve like in uživajte v barvitih paradah. Na voljo boste imeli več kot 50 restavracij. 

4. dan: Pariz - Trst
Dopildne boste imeli prosto, popoldne pa transfer iz mesta na letališče in polet proti Ljubljani/Benetkam.

TERMIN: VSAK DAN V MESECU JUNIJU

CENA: od 500 eur na osebo 


Cena vključuje: 
- letalsko vozovnico iz Trsta
- ročno prtljago
- Hotel 3* z zajtrkom (max 4 km od centra)
- enodnevno vstopnico za Disneyland

Cena ne vključuje turističe takse, transferja in vstopnin.