Program

Panama City je zagotovo vredna obiska. Raznolika arhitektura med novim in starim delom mesta, opazovanje ladij skozi panamski prekop in spoznavanje kulture avtohtonega prebivalstva.

1. dan: Benetke- Panama City
Polet iz Benetk v prestolnico Paname in transfer do hostla.

2. dan: Panama City
Voden izlet do osupljivega panamskega prekopa, kjer boste izvedeli nekaj o zgodovini gradnje. Z nekaj sreče boste celo lahko opazovali ladjo med prečkanjem prekopa.

3. dan: Panama City
Panama City je na eni strai središče mednarodnega bančništva in trgovine, v katerem je videti svetleče steklene in jeklene stolpe, ki spominjajo na Miami, na drugi pa je kolonialni polotok Casco Viejo v nasprotju s tem postal soseska, kjer skale povezujejo butične hotele s strešnimi palicami in razpadle ruševine s piratskimi lore.

4. dan: Panama City
Ogled mesta z vozovnico hop on hop off.

5. dan: Panama City
Prosto za oglede po želji.

6. dan: Panama City
Voden izlet do vasi Embera. Po prihodu v vas vas bodo pozdravili s tradicionalnim glasbenim pozdravom  in vam pripravili fascinantno predstavitev o njihovi zgodovini, kulturi in načinu njihovega življenja.

7. dan: Panama City
Transfer na letališče in polet proti Benetkam.

 

CENA: od 795€ na osebo

Termin: 27.januar - 2. februar 2021
Možni tudi drugi termini

Cena vključuje letalsko karto v ekonomskem razredu, vse vodene izlete, nastanitev v hostlu, transfer iz/na letališče v Panami in organizacijo.

Cena ne vključuje napitnin in kar ni navedeno pod cena vključuje.

 

Za dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na interconti@siol.net ali +386 (0)1 420 22 40.