NEW YORK + US OPEN TENIS

Pošljite povpraševanje

Program

Odkrijte čarobnost New Yorka in doživite vznemirjenje US Open teniškega turnirja!
Nepozabna avantura, kjer boste občudovali največje znamenitosti mesta in spremljali najboljše igralce sveta v akciji.
Rezervirajte svoje potovanje zdaj in ustvarite nepozabne spomine v srcu "Big Appla"

TERMIN: 3 - 9. SEPTEMBER 2024

1. DAN: BENETKE - NEW YORK
Prvi dan vašega potovanja se začne s poletom iz Benetk proti New Yorku, pri čemer je vključen en postanek. Prihod v večernih urah na letališče in transfer v indivudualni organizaciji do hotela na Manhattnu. Nočitev.

2. DAN: NEW YORK
Po zajtrku v vašem hotelu se podajte do Battery Parka. Tam se vkrcajte na trajekt, ki vas bo popeljal do slavnega Kipa svobode. Nato se odpravite na Ellis Island, kjer boste spoznali zgodbe priseljencev, ki so skozi stoletja prihajali v Ameriko. Po vrnitvi na Manhattan uživajte v kosilu v eni izmed restavracij v Financial District, kot je Stone Street Tavern. Po kosilu se povzpnite na One World Observatory in uživajte v osupljivem razgledu z vrha One World Trade Center, nato pa obiščite bližnji muzej in se spomnite 11. septembra. Zadnji del dneva preživite na Brooklyn Bridgu, kjer se boste sprehodili čez ikonični most in uživali v razgledih na skyline Manhattna. Dan zaključite z večerjo v eni od restavracij v Brooklynu, kot je The River Café, ki ponuja izvrstno kulinariko in čudovit razgled na Manhattan. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. DAN: NEW YORK
Dan začnite z  zajtrkom v hotelu, nato pa se podajte na kulturno popotovanje v Metropolitan Museum of Art, kjer vas bo navdušila zbirka umetnin iz vseh koncev sveta. Po ogledu muzeja se sprostite s sprehodom po centralnem parku, obiščite Bethesda Terrace in uživajte v pogledu na jezero. Kosilo si lahko privoščite kar v parku, kot piknik, ali pa obiščete muzejsko kavarno. Nato se odpravite do Times Squara, kjer se boste izgubili v vrvežu ljudi, svetlobnih napisih in uličnih umetnikih. Po obisku Times Squara si vzemite čas za raziskovanje Rockefeller Centra in se povzpnite na razgledno ploščad Top of the Rock, od koder boste občudovali razgled na mesto. Večer zaključite z večerjo v eni izmed restavracij v Midtownu, kot je The Modern, ki se nahaja v bližini Muzeja moderne umetnosti (MoMA).

4. DAN: NEW YORK
Po zajtrku v hotelu se odpravite na sprehod po Wall Streetu in občudujte zgodovinske zgradbe, kot sta New York Stock Exchange in Federal Hall. Nato obiščite Trinity Church, kjer je pokopan Alexander Hamilton. Kosilo si privoščite v eni izmed lokalnih restavracij v Financial District, nato pa se podajte do South Street Seaport, kjer se boste sprehodili ob pristanišču in občudovali ladje ter uživali v čudovitem razgledu na Brooklyn Bridge. Popoldne obiščite 9/11 Memorial and Museum, kjer boste doživeli ganljive zgodbe iz 11. septembra. Po obisku muzeja se sprehodite po Battery Parku in uživajte v zelenih površinah ter pogledu na Kip svobode. Za večerjo se vrnite v Tribeca, kjer boste našli številne vrhunske restavracije, kot je Locanda Verde, ki ponuja okusno italijansko kuhinjo. Povratek v hotel in nočitev.

5. DAN: NEW YORK
Možnost organiziranja dodatnih izletov (udeležba na polfinalu U.S. Open 6.9.2024. in na finalu 8.9.2024). Po zajtrku v hotelu se odpravite čez Brooklyn Bridge in začnite svoj dan v Brooklyn Heightsu, kjer boste uživali v zgodovinskih ulicah in čudovitih razgledih na Manhattan iz Brooklyn Promenade. Nato se podajte do DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) in občudujte umetniške galerije, trgovine in restavracije. Kosilo si privoščite v eni izmed lokalnih restavracij, kot je Grimaldi's Pizzeria, znana po svojih okusnih picah. Po kosilu se sprehodite po Brooklyn Botanic Garden, kjer boste uživali v čudovitih vrtovih in cvetličnih razstavah. Popoldne obiščite Williamsburg, živahno sosesko, znano po svojih vintage trgovinah, kavarnah in umetniških galerijah. Sprehodite se po Bedford Avenue in uživajte v hipsterski atmosferi. Večer zaključite z večerjo v eni izmed restavracij v Williamsburgu, kot je Lilia, ki ponuja izvrstno italijansko kuhinjo.

6. DAN: NEW YORK
Po zajtrku v hotelu se odpravite na Flushing Meadows-Corona Park, kjer boste obiskali znameniti US Open teniški turnir. Organiziramo vam lahko vstopnice za ogled najboljših teniških igralcev v akciji. V drugem primeru, lahko raziskujete park, obiščete Queens Museum in znameniti Unisphere, velikansko kovinsko globus, ki je simbol svetovne razstave iz leta 1964. Kosilo si privoščite v eni izmed lokalnih restavracij v Queensu, nato pa se vrnite na Manhattan in obiščite Muzej moderne umetnosti (MoMA), kjer boste uživali v bogati zbirki sodobne umetnosti. Popoldne preživite v Greenwich Village, kjer se boste sprehajali po ulicah, polnih zgodovine in kulture, ter obiskali znamenite kavarne in glasbene klube. Obiščite Washington Square Park, kjer boste občudovali slavolok in živahno atmosfero parka. Zvečer transfer do letališča v lastni režiji in polet proti Benetkam z enim postankom.

7. DAN: NEW YORK - BENETKE
Prihod v Benetke in zaključek potovanja.

 

.

CENA: od 1.400 Eur po osebi

 

Cena vključuje: vse letalske vozovnice s čekirano prtljago, nastanitev v hotelu*** z zajtrkom na Manhattnu

Cena ne vključuje: napitnin in kar ni navedeno pod cena vključuje, vstopnice za US Open, vstopnice, transferje

ZAVAROVANJE RIZIKO ODPOVEDI: Cena zavarovanja znaša 5,1% cene potovanja. Zavarovanje velja le v primeru odpovedi zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja, poškodbe ali smrti v družini. V primeru koriščenja zavarovanja znaša odbitna franšiza zavarovalnice 5%. Vračilo se vrši po splošnih pogojih agencije Interconti d.o.o., ki jih najdete na spletni strani: .http://www.interconti.si/splosni-pogoji.html