MEHIKA - POČITNICE NA JUKATANU

Pošljite povpraševanje

Program

Jukatanske plaže so ene najbolj priljubljenih med ljubitelji tropskih plaž, belega peska, kristalno čistega, turkiznega morja, kokosovih palm, odličnih hotelov in dobre zabave. So prav stereotipno karibske! Koralni grebeni pa so idealni za raziskovanje bogatega podvodnega sveta.

TRAJANJE POČITNIC: 14 DNI

Neskončno dolga plaža se razteza vse od Cancuna, navzdol proti jugu do Playe del Carmen, Riviera Maye pa vse do majevskega mesta Tulum. Počitniški hoteli so po večini klubskega tipa, z »all inclusive – vse vključeno« storitvijo, tik ob plaži, z bogato bero vodnih športov, vrhunske hrane, dobre zabave in odlično namestitev.

Riviera Maya ( 2 uri od letališča Cancun ): na njej se nizajo mesta Puerto Aventuras, Akumal in Tulum. Riviera Maya leži južno od Playa del Carmen.
Playa del Carmen ( 1,5 ure od letališča Cancun ): Playa je mlajša sestra Cancuna, do poznih 80' let je bila le majhen ribiški kraj. Danes pa je s svojimi restavracijami, bari, hoteli in snežno belimi plažami popolna izbira za ljubitelje zabave in čutovitih plaž.
Cancun: Včasih otoček, v 50' letih pa združen s kopnim in pionir med počitniškimi kraji Jukatana.
Danes priljubljen predvsem med mladimi, še posebej iz ZDA. Nočna zabava, šoping in odlična ponudba vodnih športov.

Vsi kraji pa so odlično izhodišče za raziskovanje notranjosti polotoka Jukatan in njegove izjemno bogate majevske kulture: Tulum, Chetumal, Palenque, Campeche, Chichen Itza, Uxmal,…

Počitnice » all inclusive « v NOVEMBRU  in DECEMBRU 2016:
 

CENA PO OSEBI: OD 1.750.- EUR

Cene vključujejo:
- letalski prevoz v ekonomskem razredu
- letališke takse
- transfer letališče – hotel – letališče
- namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu**** v Playa del Carmen, Reviera Maya
- 14 nočitev na osnovi »all inclusive«
- predstavnika na licu mesta
- organizacija potovanja