KUALA LUMPUR - TAJSKA, 15 DNI

Pošljite povpraševanje

ProgramKUALA LUMPUR - MALACA - BANGKOK - PLAVAJOČA TRŽNICA - CHIANG MAI - MORJE

Odhod: VSAK DAN

01. DAN: LJUBLJANA/BENETKE – KUALA LUMPUR   (obroki na letalu)
Polet proti Kuala Lumpurju.

02.DAN: KUALA LUMPUR (obroki na letalu)
Prihod v Kuala Lumpur. Transfer do hotela. Namestitev. Nočitev.

03.DAN: KUALA LUMPUR (zajtrk)
Zajtrk. Nato ogled mesta: poslovni del, kitajska četrt, trg Merdeka….. Sledi še ogled hinduističnih jam Batu. Vrnitev v hotel. Popoldne prosto za samostojne oglede in drugo. Nočitev.

04.DAN: KUALA LUMPUR - MALACA - KUALA LUMPUR (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Nato celodnevni izlet v nekdanjo portugalsko, nizozemsko in angleško kolonijo Malaco. Pred prihodom Evropejcev je bila Malaca eno najbogatejših mest v Aziji, ki je bogastvo pridobilo v trgovini z začimbami in svilo. Nekdanje bogastvo se vidi v unikatni mešanici arhitekturnih stilov. Ogled najstarejšega kitajskega templja v Maleziji, mestne hiše v čistem nizozemskem stilu…. Kosilo v Malaci. Vrnitev v Kuala Lumpur v popoldanskih urah. Nočitev.

05.DAN: KUALA LUMPUR – BANGKOK (zajtrk)
Zajtrk. Prosto dopoldne za samostojne oglede in drugo. Popoldne transfer na letališče in polet ob 18.45 uri. Prihod v Bangkok ob 19.50 uri. Transfer do hotela. Namestitev. Nočitev.

06. DAN: BANGKOK (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Nato ogled mesta: Ogled templja  Wat Traimit v katerem se nahaja pet in pol ton težki kip Bude iz čistega zlata. Zgodba o odkritju tega zaklada je prav nenavadna. Ogled templja Wat Pho - najstarejšega in največjega templja v Bangkoku, ki je znan po 28m dolgem kipu ležečega Bude, templja Wat Phra Keo ali templja Smaragdnega Bude, ki je znan po majhnem kipcu Bude iz žada, Kraljeve palače, belega marmornega templja Wat Benchamabophit, kitajske četrti, ulice rož in ostalih zanimivosti.  Zvečer večerja s tajskimi plesi in nato možnost obiska nočne tržnice in zabavišča Pat Phong. Nočitev.

07.DAN: BANGKOK – PLAVAJOČA TRŽNICA – VRT ROŽ – BANGKOK – CHIANG MAI (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Po zajtrku celodnevni izlet do Plavajoče tržnice in Vrta rož.
Vožnja do cca 100 km oddaljene plavajoče tržnice, ki še zmeraj obratuje kot v preteklih časih. Vožnja po kanalih s čolnom in ogled življenja ob kanalih. Prihod na centralni del Plavajoče tržnice in prisostvovanje starodavnemu načinu trgovanja iz čolnov. Po ogledu Plavajoče tržnice vožnja do Vrta rož in kosilo v gostišču, ki plava na enemu izmed kanalov reke Chao Praya. Po kosilu ogled predstave slonov in nato ogled predstave tajskih običajev, navad in izročil. Borbe petelinov, tajski boks, poroka, pridelovanje svile, folklorni plesi in še mnogo drugega. Po predstavi vrnitev v Bangkok in transfer na letališče. Polet ob 20.30 uri proti Chiang Maju. Prihod v Chiang Mai ob 21.40 uri. Transfer do hotela. Namestitev.  Nočitev.

08.DAN: CHIANG MAI – JUNGLE TREKKING – CHIANG MAI (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Po zajtrku vožnja z džipi v okolico Chiang Maja. Ogled ene od vasi v katerih živijo Kareni, ki so največja nacionalna manjšina na Tajskem, nato jahanje slonov in ogled delovnih veščin slonov. Kosilo. Po kosilu vožnja z bambusovimi rafti in ogled vrta orhidej. Vrnitev v Chiang Mai v poznih popoldanskih urah. Nočitev.

09.DAN: CHIANG MAI – KO SAMUI/PHUKET (zajtrk)
Zajtrk. Nato ogled enega najpomembnejših templjev severne Tajske Wat Doi Suitepa, ki stoji na istoimeni gori nad Chiang Majem, s katere se odpira lep pogled na Chiang Mai in celotno kotlino. Nato transfer na letališče in polet ob 12.00 uri proti Ko Samuiju. Prihod na Ko Samui ob 13.45 uri in transfer do hotela. Namestitev. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

10.DAN: KO SAMUI/PHUKET (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

11.DAN: KO SAMUI/PHUKET (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

12.DAN: KO SAMUI/PHUKET (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

13.DAN: KO SAMUI/PHUKET (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

14. DAN: KO SAMUI/PHUKET - LJUBLJANA/BENETKE (zajtrk)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti do transferja na letališče in poleta  proti Ljubljani/Benetkam.

15. DAN: LJUBLJANA/ BENETKE (obroki na letalu)
Prihod v Ljubljano/ Benetke. Konec potovanja

CENA: NA VPRAŠANJE

MOŽNOST PODALJŠANJA ALI KRAJŠANJA BIVANJA NA MORJU.

Cena je odvisna od sezone potovanja, cene letalskih kart in števila prijavljenih oseb.

V ceni je všteto: letalski prevoz v ekonomskem razredu Ljubljana/Benetke - Kuala Lumpur - Bangkok – Chiang Mai – Ko Samui/Phuket -Ljubljana/Benetke, vse letališke takse, namestitev v dvoposteljnih sobah na osnovi ameriškega zajtrka v hotelih po vaši izbiri, vsi ogledi, vstopnine, obroki in transferji po programu na privatni osnovi, angleško govoreči lokalni vodič in organizacija potovanja.

V ceno ni všteto: stroški po osebnih naročilih, fakultativni izleti, vse kar ni navedeno pod ceno je všteto.

Vizumi: Za vstop v Malezijo in na Tajsko vizum do 30 dni ni potreben.

Cepljenja: Niso potrebna.

Ob prijavi plačate zgoraj omenjeno varščino,  Plačilo varščine  zagotavlja rezervacijo potovanja. Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876 in člen 878/ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembah cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona  si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja / če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja /. Splošni pogoji in navodila  turistične agencije Interconti so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v pisarni Interconti Ljubljana ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.