KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR

Pošljite povpraševanje
 • View Large
  KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR
 • View Large
  KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR
 • View Large
  KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR
 • View Large
  KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR
 • View Large
  KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR
 • View Large
  KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR
 • View Large
  KRIŽARJENJE HONG KONG-VIETNAM-TAJSKA-SINGAPUR

Program

Odkrijte Azijo na nepozabnem križarjenju! Potovanje se prične z vznemirljivo avanturo v Hong Kongu, nadaljuje skozi čudovite vietnamske pokrajine, živahni Bangkok in idilični Ko Samui. Uživajte v udobju luksuzne ladje, razvajajte svoje brbončice s polnim penzionom in raziskujte znamenitosti, ki vam bodo za vedno ostale v spominu. Na koncu vas pričakuje futuristični Singapur, kjer boste zaključili to izjemno popotovanje.

TERMIN: 7. DECEMBER - 23. DECEMBER

1. DAN: ZAGREB – HONG KONG
Odhod iz Zagreba v večernih urah proti Hong Kongu z enim postankom. Potovanje se prične z vznemirljivo avanturo v zraku, kjer boste imeli priložnost pripraviti se na nepozabno izkušnjo.

2. DAN: HONG KONG
Prihod na letališče v popoldanskih urah. Po opravljenih formalnostih sledi individualen transfer do hotela v centru Hong Konga. Po prihodu imate prosti čas za raziskovanje ali počitek. Sprehodite se po ulicah, uživajte v lokalnih okusih ali pa se sprostite v udobju svojega hotela. Nočitev.

3. DAN: HONG KONG
Po zajtrku vas čaka individualen transfer v vaši organizaciji od hotela do pristanišča. Popoldan se boste vkrcali na ladjo, kjer vas bodo namestili v udobnih zunanjih kabinah. Dan zaključite z raziskovanjem ladje in uživanjem v njenem bogatem programu. Nočitev.

4. DAN: KRIŽARJENJE
Na ladji je vključen polni penzion, kar pomeni, da boste uživali v odlični hrani skozi cel dan. Križarjenje med Hong Kongom in Vietnamom vam bo omogočilo sprostitev in pripravo na nove dogodivščine. Nočitev.

5. DAN: HANOI, HALONG BAY (VIETNAM)
Prihod v Vietnam s postankom v mestu Hanoi, kjer boste lahko raziskali utrip vietnamske prestolnice. Popoldne bo ladja plula preko Halong Baya, ki je znan po svojih spektakularnih kraških formacijah in je na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Nočitev.

6. DAN: HANOI, HALONG BAY (VIETNAM)
Jutro še preživite v čudovitem Hanoju, kjer lahko obiščete lokalne tržnice ali znamenitosti. Popoldan sledi odhod proti Chan Mayu, kjer boste imeli priložnost spoznati še en košček Vietnama. Nočitev.

7. DAN: HUE/DANANG (CHAN MAY), VIETNAM
Celodnevni postanek v Danangu vam ponuja priložnost za samostojen ogled tega živahnega mesta. Obiščete lahko zgodovinske spomenike ali se sprostite na eni izmed čudovitih plaž. Zvečer se vrnete na ladjo. Nočitev.

8. DAN: KRIŽARJENJE
Dan boste preživeli na ladji, kjer boste lahko uživali v vseh njenih udobnostih in dejavnostih. To je priložnost za popolno sprostitev med plovbo proti jugu. Nočitev.

9. DAN: HO CHI MINH, VIETNAM
Celodnevni postanek v mestu Ho Chi Minh, znanem tudi kot Saigon. Raziskujte mestne znamenitosti, uživajte v vietnamski kulinariki ali pa obiščite tržnice in muzeje. Po celodnevnem ogledu se vrnete na ladjo. Nočitev.

10. DAN: KRIŽARJENJE
Še en dan namenjen križarjenju. Uživajte v sončenju na palubi, obiskovanju spa centra ali pa preprosto uživajte v panoramskih razgledih na morje. Nočitev.

11. DAN: BANGKOK, TAJSKA
Prihod v Bangkok s postankom čez noč v pristanišču. Cel dan imate prosto za raziskovanje mesta, ki slovi po svojem bogatem kulturnem in zgodovinskem izročilu. Nočitev na ladji.

12. DAN: BANGKOK, TAJSKA
Jutro preživite v Bangkoku z dodatnim časom za oglede. Popoldan sledi odhod proti naslednji destinaciji. Nočitev na ladji.

13. DAN: KO SAMUI, TAJSKA
Prihod na otok Ko Samui, kjer boste imeli prosto za oglede in uživanje na plažah. Obiščete lahko lokalne templje ali se sprostite ob tropskem morju. Popoldan sledi odhod. Nočitev na ladji.

14. DAN: KRIŽARJENJE
Celodnevno križarjenje proti Singapurju. To je vaš zadnji dan na ladji, zato izkoristite vse, kar vam ladja ponuja, od aktivnosti do kulinaričnih doživetij. Nočitev.

15. DAN: SINGAPUR
Prihod v Singapur v zgodnjih jutranjih urah. Po izkrcanju imate prosti čas za raziskovanje tega fascinantnega mesta, ki združuje moderno arhitekturo z bogato kulturo in zgodovino. Namestitev v hotelu in nočitev.

16. DAN: SINGAPUR – ZAGREB
Zjutraj se odpravite na letališče za polet proti Zagrebu z enim prestopom. S tem se zaključi vaše nepozabno potovanje, polno novih doživetij in lepih spominov.

CENA PO OSEBI: OD 2.400 EUR DALJE
CENA VKLJUČUJE:

- letalsko karto v ekonomskem razredu na relaciji Zagreb – Hong Kong – Singapr – Zagreb z čekirano prtljago
- vse letališke pristojbine
- 1x nočitev v Hong Kongu v hotelu **** na osnovi zajtrka
- 1x nočitev v Singapurju v hotelu **** na osnovi zajtrka
- 13-dnevno križarjenje Kitajska - Vietnam – Tajska - Singapur z vmesnimi postanki
 - v času križarjenja polni penizon
 - namestitev na križarki v zunanji kabini
 - organizacija potovanja


CENA NE VKLJUČUJE:
- napitnin cca 90 EUR po osebi
- transfer hotel Singapore - pristanišče cca 10 EUR na taxi
- fakultativni izleti na križarjenju med postanku, v kolikor se boste želeli udeležiti katerega izmed vodenih ogledov se to doplača na licu mesta
- transfer pristanišče - letališče Singapore cca 15 EUR na taxi