Program

Kostarika je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij in to nas ne preseneča, saj vam ponuja očarljive naravne znamenitosti, pestro rastlinstvo in živalstvo.

1.DAN: Ljubljana-San Jose
Polet v San Jose. Prevoz iz letališča do hostla v San Jose-ju. 

2.DAN: San Jose
Dan za ogled mesta.

3.DAN: San Jose- Rio Pacuare- La Fortuna
V zgodnjih jutranjih urah vas bo rafting agencija čakala v bližini vašega hostla in vas odpeljala do baze, kjer vam bodo pripravili zajtrk. Po zajtrku vaš čaka spust z raftom po eni izmed najboljših rek na svetu. Med spustom pričakujte postanek za okusno kostariško kosilo. Po končanem raftu prevoz do La Fortune.

4. DAN: La Fortuna- Rio Celeste- La Fortuna
Okrog 7:30 vas bo pred hostlom že čakal kombi in vas odpeljal do čudovite svetlo modre reke, rio Celeste. Za kopanje in sprehod okrog reke boste imeli približno 6 ur časa. Kombi vas bo ob dogovorjeni uri in mestu počakal ter odpeljal nazaj v La Fortuno.

5. DAN: La Fortuna- Monteverde
Zjutraj bodite prpravljeni na avanturistično popotovanje do vasice Monteverde. Kombi vas bo odpeljal do barke, s katero prečkate jezero in na drugi strani vas bo že čakal avtobus in vas odpeljal po razgibani cesti do vasi Monteverde. Ko boste nastanjeni priporočamo, da se odpravite do tako imenovanega oblačnega gozda in se sprehodite po dobro označehih stezah.

6.DAN: Monteverde- Manuel Antonio
Zjutraj bodite pripravljeni na približno 4 urno vožnjo do obale pacifiškega oceana. Odložite prtljago v hostlu in se pojdite kopat v razburkano morje.

7.DAN: Manuel Antonio
Uživajte v valovih pacifiškega oceana. Če si želite preizkusiti v srfanju, so pogoji odlični in na voljo veliko šol, kjer se lahko dogovorite za tečaj.

8.DAN: Manuel Antonio- San Jose- Ljubljana
Vožnja do letališča, polet proti domu. 

 

TERMIN: 4. - 11. september 2020
Možni so tudi drugi termini

CENA: od 1270€ na osebo

Cena vključuje letalske karte iz Benetk, vse nastanitve v hostlih, vse transferje po Kostariki, spust z raftom z zajtrkom in kosilom ter organizacijo potovanja. 

Cena ne vključuje obrokov, ki niso omenjeni zgoraj in kar ni navedeno pod cena vključuje.