KENIJA SKUPINSKO

Pošljite povpraševanje

Program

TERMIN: 
4- 11. FEBRUAR 2022

1. DAN: LJUBLJANA/BENETKE – NAIROBI

Polet v Nairobi, transfer do hotela in nočitev. 

2.DAN: NAIROBI – OI PEITA (zajtrk, kosilo, večerja)
Po zajtrku sledi vožnja proti nacionalnem parku Oi Peita. Po namestitvi v logdu se začne prvo opazovanje in srečanje z živalmi. Večerja. Nočitev.

3.DAN: OI PEITA – SAMBURU (zajtrk, kosilo, večerja)
Zajtrk. Vožnja proti nacionalnem rezervatu Samburu, kamor prispete v času kosila. Kosilo in nekaj prostega časa pred popoldansko vožnjo po parku in ppazovanje živali. Sledi vožnja do kampa, večerja in nočitev. 

4. DAN: SAMBURU (zajtrk, kosilo, večerja)
Zajtrk. Po zajtrku sledi vožnja skozi čudovito naravo, kjer bomo na bregovih reke med drugim lahko opazovali slone, krokodile, žirafe in zebre. Kosilo in večerja. Nočitev.

5.DAN: SAMBURU – LAKE NAKURU (zajtrk, kosilo, večerja)
Zajtrk. Vožnja proti jugu in pri Nanyukiju postanek na ekvatorju ter ogled fenomena vrtenja vode v posodi južno in severno od ekvatorja. Čez nekaj časa sledi postanek za ogled in fotografiranje znanega Thomsonovega slapu. Kosilo. Vožnja naprej proti jugu preko doline Rift do jezera Nakuru in istoimenskega nacionalnega parka. Ogled parka in čudovitih rožnatih flamingov na jezeru Nakuru, ki so značilnost tega nacionalnega parka. Po ogledu vožnja do lodga in namestitev. Večerja. Nočitev.

6. DAN: NAKURU – MASAI MARA (zajtrk, kosilo, večerja)
Zajtrk. Vožnja proti najbolj znanem parku Masai Mara in namestitev v lodgu. Popoldne prvi ogled parka. Večerja. Nočitev.

7. DAN: MASAI MARA (zajtrk, kosilo, večerja)
Zajtrk. Celodnevni izlet po parki in srečanje z »BIG FIVE« (ali petimi velikimi živalmi) – slon, nosorog, leopard, bivol, lev. Med drugim boste lahko opazovali tudi impale, zebre, antilope in gnuje. Kosilo. Povratek v lodge. Večerja. Nočitev.

8. DAN: MASAI MARA – NAIROBI - LJUBLJANA/BENETKE* (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Po zajtrku vožnja proti Nairobiju z vmesnim postankom za kosilo. Prihod v Nairobi in transfer na letališče za polet domov.*

9. DAN:  LJUBLJANA/BENETKE
Prihod v Ljubljano/Benetke.. Konec potovanja.

CENA: od  2.750 EUR na osebo

 

Cena vključuje:
- letalsko vozovnico  Ljubljana/Benetke - Nairobi - Ljubljana/Benetke
- 7 nočitev v dvoposteljnih sobah v lodgih
- polni penzion (7x zajtrk, 7x kosilo, 6x večerja)
- angleško govorečega vodiča in voznika
- vse vstopnine in oglede po programu
 

Cena ne vključuje vize in napitnin.