FILIPINI - FILIPINSKI DVOJČEK, 15 DNI

Pošljite povpraševanje

Program

FILIPINSKI DVOJČEK, 15 DNI

Odhod: VSAK DAN

1.dan: LJUBLJANA/BENETKE - MANILA
Polet proti Manili.

2.dan: MANILA
Prihod v Manilo. Po opravljenih obmejnih formalnostih transfer do hotela. Namestitev. Prosto za samostojne oglede. Nočitev.

3.dan: MANILA - BANAUE
Zajtrk. Po zajtrku vožnja proti središču otoka Luzona mestu Banaue. Vožnja proti severu skozi podeželje, ki kaže na preprostost življenskega sloga ljudi. Postanek za kosilo (v lastni režiji) v mestu San Jose. Nadaljevanje vožnje proti Banaue. Postanek na prelazu Dalton in v Bagabagu, kjer se pričenja gorovje, ki nas popelje v deželo ljudstva Ifugao in drugih hribovskih plemen. Prihod v Banaue. Namestitev. Večerja. Nočitev.

4.dan: BANAUE – RIŽEVE TERASE - BANAUE
Zajtrk. Po zajtrku ogled osmega čuda sveta riževih teras in vasi plemena Ifugao. Vožnja z lokalnim jeepneyem do vasi Banga-an, kjer boste lahko pobliže spoznali življenje prijaznih Ifugaov. Ogled vasi in ogled njihovih tradicionalnih hiš. Nadaljevanje vožnje do razgledne točke iz katere je prelep pogled na riževe terase, ki so stare več kot 2000 let. Kako so grandiozne pove podatek, da bi stoječe v vrsti ena za drugo v dolžino merile 20.000 kilometrov. Vrnitev Banaue. Večerja. Nočitev.

5.dan: BANAUE – SAGADA – BONTOC - BANAUE
Zajtrk. Po zajtrku vožnja do Sagade in ogled tega zanimivega mesta in njihovih starodavnih jam v katerih so takratni prebivalci opravljali pogrebe. Nadaljevanje vožnje do Bontoca in ogled muzeja v katerem so spravljeni originalni predmeti in številne fotografije hribovskih plemen. Vrnitev Banaue. Večerja. Nočitev.

6.dan: BANAUE - MANILA
Zajtrk. Po zajtrku povratek v Manilo. Postanek v San Joseju za kosilo (v lastni režiji). Prihod v Manilo v poznih popoldanskih urah. Namestitev. Nočitev.

7.dan: MANILA – VULKAN TAAL – MANILA
Zajtrk. Po zajtrku ogled glavnega mesta Manile: poslovno središče Manile Makati, pokopališče ameriških vojakov, ki je največji takšni kompleks izven Združenih držav Amerike, Rizal Park, Intramuros – stara Manila za mestnimi zidovi, ogled najstarejše kamnite cerkve na Filipinih, cerkve svetega Avguština, ogled trdnjave Santiago v kateri je umrl filipinski narodni heroj in začetnik njihove neodvisnosti doktor Jose Rizal. Po ogledu Manile vožnja proti mestu Tagaytay. Med potjo boste lahko opazovali nasade orhidej in plantaže kokosovih palm. Prihod v Tagaytay iz keterega je prelep pogled na vulkan Taal, ki stoji sredi jezera Taal. Kosilo. Po kosilu ogled največjih orgel na svetu narejenih iz bambusa Las Pinas in ogled tovarne jeepneyev, ki so glavno prevozno sredstvo na Filipinih. Vrnitev Manilo v poznih popoldanskih urah. Nočitev.

8.dan: MANILA – BORACAY
Zajtrk. Po zajtrku transfer na letališče in polet letala ob 09.10 uri proti Catitlanu. Prihod v Catitlan ob 10.05 uri in transfer do hotela na Boracayu. Prihod na rajski otok Boracay, ki ima najlepše plaže v celotni Aziji. Namestitev. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

9 - 13.dan: BORACAY
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

14.dan: BORACAY - MANILA – LJUBLJANA/BENETKE
Zajtrk. Transfer na letališče in polet proti Manili. Prihod v Manilo in nadaljevanje poleta proti Ljubljani/Benetkam. Obroki na letalu.

15.dan: LJUBLJANA/BENETKE
Prihod v Ljubljano/Benetke. Konec potovanja.


CENA: NA VPRAŠANJE

Cena je odvisna od sezone potovanja, cen letalskih kart in števila prijavljenih oseb.


V ceni je všteto: letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana/Benetke – Manila – Catitlan – Manila – Ljubljana/Benetke, letališke takse v Evropi, namestitev v dvoposteljnih sobah na osnovi zajtrka v hotelih po vaši izbiri, vsi dodatni obroki (1 kosilo, 3 večerje), ogledi in vstopnine po programu, angleško govoreči vodič, stroški organizacije potovanja.

V ceni ni všteto: letališke takse na Filipinih (cca. 30 USD), vsi fakultativni izleti, stroški po osebnih naročilih, napitnine in drugi stroški, ki niso posebej navedeni v programu.

Cepljenja: niso potrebna.

Vizum: Za vstop na Filipine vizum do 30 dni ni potreben.

Prijava se lahko izvrši v turistični agenciji Interconti ali na pooblaščenih prodajnih mestih . Ob prijavi plačate varščino v višini 30% cene potovanja, preostali del pa najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo varščine  zagotavlja rezervacijo potovanja. Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876 in člen 878/ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembah cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona  si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja / če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja /. Splošni pogoji in navodila  turistične agencije Interconti so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v pisarni Interconti Ljubljana ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.