DOŽIVITE BEOGRAD - TRIDNEVNI IZLET

Pošljite povpraševanje

Program

Doživite Balkan v družbi dobre jedače in pijače. Naj vas bivša prestolnic očara. Možna izvedba tudi dvodnevnega programa.

1. DAN
Odhod avtobusa v popoldanskih urah (po službi, opcijsko že v jutranjih urah). Vožnja po avtocesti in prihod v Beograd v večernih urah. Sledi prava lokalna večerja ob odlični jedači in pijači. Po večerji namestitev v hotelu. Nočitev.

2. DAN
Po zajtrku bomo obiskali Hišo cvetja in Titovo grobnico, se zapeljali skozi najelitnejšo mestno četrt z razkošnimi vilami Beograjčanov, Dedinje, mimo znamenitih stadionov JNA in Marakane, ter neobičajne zgradbe TV Pink. Postanek pri največji pravoslavni cerkvi na Balkanu, cerkvi Sv. Save. Kosilo v živahnem predelu Skadarlije. Popeljali se bomo še čez znane trge kot so Trg republike s parlamentom, Terazije in Slavija, in se za konec sprehodili po glavni beograjski ulici, Knez Mihajlovi, do beograjske trdnjave Kalemegdan, od koder se ponujajo čudoviti razgledi na mesto in sotočje Donave in Save. Zvečer večerja ob živi glasbi na enem izmed splavov/restavracij v Beogradu.

3. DAN
Po zajtrku obisk ene od znanih beograjskih tržnic in prosto za kavo na Terazijah, kot je navada med Beograjčani. V zgodnjih popoldanskih urah vožnja na Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku iz 1. sv. vojne. Spomenik je narejen v obliki mavzoleja z osmimi kariatidami, ki uprizarjajo ženske v nošah vseh nekdanjih jugoslovanskih narodov. Možen vzpon na obnovljen telekomunikacijski stolp (204,5 m). Popoldne vrnitev proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine in parkirnine, namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* z zajtrkom, vse zunanje oglede, slovensko vodenje, organizacijo potovanja

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.