Program

TERMIN: OD MESECA MAJA DALJE
DOLŽINA POTOVANJA: 7 DN

Poniknite v čarobnost Azurne obale, kjer se razkošje prepleta z eleganco, ustvarjajoč nepozabno potovanje skozi svet, ki je    poln prestiža in čarobnosti. Vaše popotovanje se začne ob prihodu v slikovito Nico, kjer vas objame toplina azurnega neba in morske modrine. Sprehodite se po čudovitih ulicah, občudujte zgodovinske znamenitosti in se prepustite čarom tega romantičnega mesta ob obali.

Nato se odpeljite do prestižnega mesta Cannes, kjer vas čaka razkošje v vsej svoji slavi...

Iz mesta Cannes se podajte na raziskovanje okolice, obiščite slavno Croisette, kjer se boste sprehodili med prestižnimi trgovinami in elegantnimi kavarnami ter občudovali razkošne jahte v pristanišču. Ne pozabite uživati v sončnem zahodu ob obali, ki bo osvetlil vaše srce s čarobnostjo tega kraja.

Nadaljujte svoje potovanje do čarobnega Saint Tropeza, kjer se luksuz sproščeno prepleta z boemskim duhom. Uživajte v sproščenem vzdušju, se prepustite soncu na čudovitih plažah in opazujte življenje, ki utripa v ritmu mediteranskega valovanja.

In končno, zaključite svojo avanturo v prestižnem Monte Carlu, kjer se avtomobili vrhunskega razreda srečujejo z prestižnimi jahtami, ki se bohotijo v pristanišču.

Na Azurni obali se sanje prelivajo v resničnost, kjer vsak trenutek predstavlja nepozabno doživetje. Zaljubite se v ta čarobni svet, kjer se razkošje ne zgolj opazi, temveč se začuti v vsakem dihu obalnega vetra.


CENA: od 699 eur na osebo 

Cena vključuje: 
- letalsko vozovnico Benetke - Nica - Benetke
- vse letališke takse
- 23 kg čekirane prtljage
- 6x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v mesu Cannes
- rent a car z vsemi zavarovanji