TAJSKA, 10 DNI

Pošljite povpraševanje

ProgramBANGKOK - AYUTHAYA - PLAVAJOČA TRŽNICA - MORJE

ODHOD: VSAK DAN

01. DAN: LJUBLJANA/BENETKE – BANGKOK (obroki na letalu)
Polet letala proti Bangkoku. Obroki na letalu.

02. DAN:  BANGKOK (obroki na letalu, večerja)
Prihod v Bangkok ob 18.40 Transfer do hotela. Namestitev. Nočitev.

03. DAN: BANGKOK (zajtrk)
Zajtrk. Nato ogled mesta: Ogled templja  Wat Traimit v katerem se nahaja pet in pol ton težki kip Bude iz čistega zlata. Zgodba o odkritju tega zaklada je prav nenavadna. Ogled templja Wat Pho - najstarejšega in največjega templja v Bangkoku, ki je znan po 28m dolgem kipu ležečega Bude, templja Wat Phra Keo ali templja Smaragdnega Bude, ki je znan po majhnem kipcu Bude iz žada, Kraljeve palače, belega marmornega templja Wat Benchamabophit, kitajske četrti, ulice rož in ostalih zanimivosti.  Popoldne vožnja s čolni po kanalih Bangkoka na kateri boste spoznali Bangkok iz vode. Ogledali si boste tudi enega od simbolov Bangkoka – tempelj Wat Arun (tempelj Svitanja). Vrnitev v hotel. Prosto za samostojne oglede in drugo. Priporočamo obisk nočne tržnice in zabavišča Pat Pong. Nočitev.

04.DAN: BANGKOK – PANG PA IN – AYUTHAYA – BANGKOK (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Po zajtrku celodnevni izlet v starodavno tajsko prestolnico Auythayo, ki je bila od leta 1360 do 1767 tajsko glavno mesto in eno največjih in bogatih mest na svetu. Prihod v Ayuthayo in ogled arheološkega parka. Nato nadaljevanje vožnje do poletne rezidence tajskih kraljev Bang Pa Ina. Po prihodu ogled rezidence in nato vožnja do pristanišča. Odhod z ladjo po reki kraljev Chao Prayi. Kosilo na ladji. Prihod v Bangkok okrog 17.00 ure. Nočitev.

05.DAN: BANGKOK – PLAVAJOČA TRŽNICA – VRT ROŽ – BANGKOK – PHUKET/SAMUI/KRABI (zajtrk, kosilo)
Zajtrk. Po zajtrku celodnevni izlet do Plavajoče tržnice in Vrta rož.
Vožnja do cca 100 km oddaljene plavajoče tržnice, ki še zmeraj obratuje kot v preteklih časih. Vožnja po kanalih s čolnom in ogled življenja ob kanalih. Prihod na centralni del Plavajoče tržnice in prisostvovanje starodavnemu načinu trgovanja iz čolnov. Po ogledu Plavajoče tržnice vožnja do Vrta rož in kosilo v gostišču, ki plava na enemu izmed kanalov reke Chao Praya. Po kosilu ogled predstave slonov in nato ogled predstave tajskih običajev, navad in izročil. Borbe petelinov, tajski boks, poroka, pridelovanje svile, folklorni plesi in še mnogo drugega. Po predstavi vrnitev v Bangkok in transfer na letališče. Polet  proti jugu Tajske. Prihod na obalo. Transfer do hotela. Namestitev.  Nočitev.

06.DAN: PHUKET/SAMUI/KRABI
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

07.DAN: PHUKET/SAMUI/KRABI
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

08.DAN: PHUKET/SAMUI/KRABI
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti. Nočitev.

09.DAN: PHUKET/SAMUI/KRABI – LJUBLJANA/BENETKE (obroki na letalu)
Zajtrk. Prosto za sončenje, kopanje in ostale aktivnosti do transferja na letališče in poleta proti Ljubljani/Benetkam.

10.DAN: LJUBLJANA/BENETKE
Prihod v Ljubljano/Benetke. Konec potovanja.


CENA: NA VPRAŠANJE

Cena je odvisna od sezone potovanja, cene letalskih kart in števila prijavljenih potnikov. Cena je dosti nižja od skupinskih odhodov.

MOŽNOST PODALJŠANJA NA OBALI.

V ceni je všteto: letalski prevoz v ekonomskem razredu Ljubljana/Benetke – Bangkok – Phuket/Samui/Krabi - Ljubljana/Benetke, vse letališke takse razen, namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelih na osnovi zajtrka v hotelih po vaši izbiri, vsa kosila, v lokalnih restavracijah po programu, vsi transferji, ogledi in vstopnine po programu, angleško govoreči lokalni vodič, organizacija potovanja.

V ceni ni všteto: stroški po osebnih naročilih, napitnine, vse kar ni omenjeno pod ceno je všteto.

Cepljenja: Niso potrebna.

Vizum: Za vstop na Tajsko vizuma ne potrebujete. Potni list mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev po prihodu domov. Če je veljavnost krajša si morate narediti novi potni list.

Ob prijavi plačate zgoraj omenjeno varščino. Plačilo varščine  zagotavlja rezervacijo potovanja. Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876 in člen 878/ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembah cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona  si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja / če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja /. Splošni pogoji in navodila  turistične agencije Interconti so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v pisarni Interconti Ljubljana ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.