OBROČNO PLAČEVANJE POTOVANJ IN LETALSKIH VOZOVNIC NA OD 2 DO 24 OBROKOV

Pošljite povpraševanje
  • View Large
    OBROČNO PLAČEVANJE POTOVANJ IN LETALSKIH VOZOVNIC NA OD 2 DO 24 OBROKOV

ProgramOD 1.2.2021 OBROČNO ODPLAČEVANJE NI MOŽNO

Si želite na potovanje, a se vaša denarnica bolj počasi polni? Potujte z INTERCONTI in odplačajte svoje potovanje na obroke.

»Skozi leto pridno shranjujete denar, ki vam ostane konec meseca. Ko začnete pregledovati ponudbe pa odkrijete, da vam malo manjka do vašega sanjskega potovanja. Boste prilagodili načrte in šli kam, kamor lahko greste ceneje ali prestavili potovanje?«

»Vaše iskanje študentskega dela se je zavleklo bolj kot ste mislili in do poletja še ne boste imeli dovolj denarja za zaslužen dopust po opravljenih izpitih. Očitno bo potovanje po Tajski potrebno prestaviti na drugo leto.«

Si želite na potovanje, a se vaša denarnica bolj počasi polni? Potujte z INTERCONTI in odplačajte svoje potovanje na obroke.

Interconti ponuja možnost odplačevanja potovanj na obroke s kreditno kartico. Poglejte si ponudbo na naši strani in se ne obremenjujte z enkratnim stroškom, temveč odplačajte svoje sanjsko potovanje neobremenjeno in postopoma. Interconti ponuja možnost odplačevanja na do 24 obrokov (odvisno od kreditne kartice), tako da lahko odplačevanje prilagodite pričakovanim prihodkom in željam.

Pogoji:

nlb kartice

Storitev omogoča možnost plačila na 2-24  mesečnih enako visokih obrokov z minimalnim zneskom plačila 30€, brez dodatnih stroškov za imetnika kartice, brez predložitve dokumentacije, brez zagotavljanja dodatnih zavarovanj. Storitev je omogočena imetnikom NLB Plačilnih kartic z odloženim plačilom: Karanta, Visa ali MasterCard. Če stranka že razpolaga z NLB kartico Visa, Mastercard ali Karanta z odloženim plačilom, kartico preprosto le uporabi in pred tem izrazi zahtevo po nakupu na več obrokov Posojilne kartice te storitve ne omogočajo. Stranka lahko nakupuje na obroke v okviru prostega limita na obstoječi kartici. Limit je z nakupom na obroke zaseden za celotni znesek nakupa in se sprošča vsak mesec za znesek odplačanega obroka. Stranka lahko spremlja porabo na več načinov (NLB Klik, NLB Teledom, NLB Bankomati, poslovalnice). Več si preberite na tej povezavi.

diners club

Storitev omogoča možnost plačila do največ 24 obrokov. Provizija za obročne nakupe (predčasno plačilo obrokov) znaša 4,7 % od zneska nakupa pri nakupu na najmanj 2 do največ 6 obrokov, 5,9 % od zneska nakupa pri nakupu na najmanj 7 do največ 12 obrokov in 5,9 % pri nakupu na najmanj 13 do največ 24 obrokov. Več si lahko preberete na tej povezavi.

Storitev omogoča možnost plačila na 3, 6 ali 12 obrokov. Provizija na obročne nakupe znaša 1,25 % pri nakupu na 3 obroke, 2,20 % pri nakupu na 6 obrokov in 4,15 % pri nakupu na 12 obrokov. Več si lahko preberete na tej povezavi