Program

Doživite Indijo ob morju. Goa je žepna indijska državica ob zahodni obali. Severna obala je živahna, neskončno dolga in široka. Bujno tropsko rastje zaledja pogosto sega prav do plaž in nudi senco za celodnevno lenarjenje ob toplem morju. Plaža je paša za oči od jutra do teme: sprehajalci, tekači, joga navdušenci, prodajalci spominkov in pisanih indijskih oblačil, surferji, kajtarji, novodobni sodobni hipiji, žonglerji,… Jug je malce mirnejši in vabi predvsem družine. Ob sončnem zahodu se zdi, kot da se vsi zberejo na plaži in občudujejo 1001 odtenek sončnega zahoda. Že tako je čas v Indiji počasen in brez pomena. Ob sončnem zahodu pa se skoraj ustavi.

Ker je Goa majhna, jo je možno raziskati v nekaj dneh. Skoraj nujen je obisk notranjosti. Bujne tropske džungle se tu in tam razprejo v plantaže začimb, ki obiskovalcem razkažejo, kako rastejo eksotični poper, kardamom, ananas, banane, cimet, … Goa je netipično indijska: posejana je s cerkvicami in kapelicami, hindujskih templjev je le za vzorec. Tudi obisk simpatične prestolnice Panjim je prijeten in prav nič stresen. Majhno mesto je urejeno, čisto, zeleno in včasih imate občutek, da ste nekje na Portugalskem in ne daleč, daleč v Indiji.

Goa je za ljubitelje kulinarike, čudovitih plaž, toplega morja in tropov.

Tu vse poteka počasi in z nasmehom. Tukaj so tudi indijske krave in kužki, ki počivajo v senci na plaži zadovoljni. Vsake toliko se malce okopajo in dodajo prisrčnost k že tako ljubki in pisani indijski razglednici.                                        

TRAJANJE POČITNIC: 15 DNI

Namestitev v luksuznih eko bungalovih na plaži:

Cena od: 1220,00 EUR

( še posebej priporočamo za poročna potovanja! )

Vključeno v ceno:
- letalski prevoz Benetke - Goa - Benetke
- letališke takse
- namestitev v dvoposteljnem bungalovu, najem
- transfer letališče – eko resort - letališče
- organizacija potovanja

 

Namestitev v hotelu***** na plaži:

Cena od: 1850,00 EUR

Vključeno v ceno:

- letalski prevoz Benetke - Goa - Benetke
- letališke takse
- namestitev v dvoposteljni sobi, noč./zajtrk
- transfer letališče - hotel - letališče
- organizacija potovanja

 

Doplačilo:

- vstopni vizum 48,00 EUR ( Slovenski državljani za vstopni vizum lahko zaprosijo v elektronski obliki )

 

Počitnice priporočamo od oktobra do maja, izven monsunskega obdobja.