FDI SAN FRANCISCO

Pošljite povpraševanje

Program

NEW YORK – LAS VEGAS – SAN FRANCISO 10 DNI

ODHOD: 30. AVGUST

30. AVGUST,  01.DAN: BENETKE – NEW YORK (obroki na letalu)
Zbirališče na letališču v Benetkah. Polet ob 11.05 proti New Yorku. Prihod v New York - Newark ob 14.35 uri. Transfer do hotela. Namestitev. Prosto popoldne za sprehode po Manhattnu in prilagajanje časovni razliki. Nočitev. (OMNI BERSHIRE PLACE**** - STANDARD DOUBLE ROOM – na licu mesta se plača resort fee 25 USD na sobo na dan)

31. AVGUST – 01. SEPTEMBER, 02.-03.DAN: NEW YORK  
Zajtrk v lastni režiji. Dneva namenjena za ogled New Yorka. s HOP ON HOP OFF avtobusi.  Priporočamo naslednje oglede: Lincoln Center, Fifth Avenue, Rockfeller center, st. Patrick Cathedral, Times Square, Greenwich Village, kitajska četrt, mala Italija, Batterry Park iz katerega vozijo ladje do kipa Svobode in Elis Islanda na katerem je muzej, ki govori o emigraciji v ZDA. Skozi Elis Island je v ZDA prišlo več kot 90% slovenskih priseljencev. Na Manhattnu se lahko povzpnete na Empire State Building-simbol New Yorka, ki je bil dolga leta najvišja stavba na svetu. Iz njegove razgledne ploščadi je izjemen pogled na mesto. Priporočamo ogled gornjega Manhattna, Harlema, Central Parka, 5.avenije…. Priporočamo še ogled enega od izjemnih muzejev (Moma, Metropolitanski muzej, Guggenheim muzej). Nočitev. 

02. SEPTEMBER, 04.DAN: NEW YORK – LAS VEGAS (zajtrk)
Zajtrk v lastni režiji. Transfer na letališče in polet ob 11 uri proti Las Vegasu. Prihod v Las Vegas in prevzem kombija na letališču in vožnja po Las Vegas Stripu do hotela. Namestitev. Popoldne in zvečer prosto za sprehode po Stripu in ogledu hotelov, ki je vsaj zgodba zase. Nočitev. (TROPICANA LAS VEGAS**** - STANDARD TWIN ROOM)

03. SEPTEMBER, 05.DAN: LAS VEGAS – GRAND CANYON – LAS VEGAS
Zajtrk v lastni režiji. Odhod okrog 06.00 ure zjutraj proti Grand Canyonu (cca 4 ure vožnje). Ogled južnega roba Grand Canyona, ki sodi med največje svetovne naravne fenomene, ki je nastajal miljone let in je posledica erozije, ki sta jo povzročila veter in voda. Sprehod po južnem robu kanjona iz katerega je pogled na reko Colorado, ki se nahaja 1500 metrov nižje. Možnost panoramskega ogleda kanjona iz helikopterja z doplačilom. Nato vrnitev v Las Vegas. Vožnja čez Hoower Dam (Hoowerjev jez) do Las Vegasa. Nočitev.

04. SEPTEMBER, 06.DAN: LAS VEGAS – DEATH VALLEY NATIONAL PARK – LAS VEGAS 
Zajtrk v lastni režiji. Odhod proti Death Valleyu okrog 07.30 ure. Puščava je živa. To boste spoznali na svoji poti v Dolino Smrti, ki je v puščavi Mojave. Dolina Smrti je najnižja toćka na zahodni polobli. Nahaja se nekaj manj kot 100 metrov pod gladino morja. Poglejte si igro barv na Zabriskie Pointu, obiščite Stow Pipe.... Vrnitev v Las Vegas. Nočitev. 

05. SEPTEMBER, 07.DAN: LAS VEGAS – SAN FRANCISCO
Zajtrk v lastni režiji. Vožnja na letališče. Oddaja avta in polet ob 11.20 uri proti San Franciscu. Prihod v San Francisco ob 12.54 uri. Transfer do hotela. Namestitev. Popoldne prosto za ogled otvoritve FDI kongresa. Nočitev. (HOTEL SAN FRANCISCO MARRIOTT FISHERMAN WHARF**** - STANDARD ROOM)

06. SEPTEMBER, 08.DAN: SAN FRANCISCO
Zajtrk v lastni režiji. Nato ogled najbolj fotografiranega in filmanega mesta na svetu, ki je nastalo v času zlate mrzlice leta 1849 s hop on hop off busom Mesto stoji ob pacifiški obali ob enem najlepših zalivov na svetu. Ogled poslovnega predela, središča mesta Union Squarea, kitajske četrti, najbolj znanega mostu na svetu Golden Gatea, Fisherman Wharfa, Nob Hilla…. Ogled traja cca. 2 uri in 30 minut. Popoldne prosto za samostojne oglede. Priporočamao vožnjo z znamenitimi tramvaji, ki povezujejo Union Square in Fisherman Wharf. Priporočamo križarjenje po zalivu Golden Gate ali ogled znamenitega zapora Alcatraz, ki stoji v zalivu Golden Gate, lahko se z ladjo iz Fisherman Wharfa zapeljete na drugo stran zaliva v Sausalito, ki je umetniško središče…. Nočitev.

07. SEPTEMBER, 09.DAN: SAN FRANCISCO – FRANKFURT (obroki na letalu)
Zajtrk v lastni režiji. Prosto do transferja na letališče in poleta ob 14.55 uri proti Frankfurtu.

08. SEPTEMBER, 10.DAN: FRANKFURT – BENETKE (obroki na letalu)
Prihod v Frankfurt ob 10.45 uri in nadaljevanje poleta ob 14.05 uri proti Benetkam. Prihod v Benetke ob 15.20 uri. Konec potovanja.

CENA: 3.050 EUR PO OSEBI

Cena je izračunana na osnovi 8-10 prijavljenih potnikov.

Cena je izračunana na dan 25. MAREC 2019 in se lahko zaradi spremembe cene letalskega prevoza spremeni. Cena vseh letalskih prevozov na dan 25. MAREC 2019 znaša 870 EUR po osebi. V primeru višje cene letalskega prevoza se bo spremenila tudi cena potovanja.   

Cena vključuje: letalsko karto v ekonomskem razredu Benetke – New York – Las Vegas – San Francisco – Benetke, vse letališke takse, 1 čekirano prtljago po osebi do 23 kg na poletih Benetke – New York in San Francisco – Benetke, namestitev v dvo posteljnih sobah v hotelih po programu, privatne transferje letališče – hotel – letališče v New Yorku in San Franciscu, oglede New Yorka in San Francisca na osnovi hop on hop off busov (48 urni v New Yorku in 24 urni v San Franciscu), najem kombija v Las Vegasu, vse stroške bencina, cestnin, parkirnin, izlet v Grand Canyon in Dolino smrti, slovensko govorečega vodiča/šoferja iz Benetk, organizacijo potovanja.

Cena ne vključuje: stroške po osebnih naročilih, napitnine, vse vstopnine, resort feeje in turistične takse, ki jih morate poravnati direktno v hotelih in jih ne moremo vključiti v ceno potovanja (CCA. 140 EUR PO OSEBI), cca. 50 USD za plačilo čekirane prtljage za oba  poleta SKUPAJ znotraj ZDA  (New York – Las Vegas in Las Vegas – San Francisco), ki jih morate plačati na letališčih na licu mesta in jih ne moremo vključiti v ceno potovanja, stroške pridobitve ESTE-14 USD po osebi, transfer do letališča Benetke, vse kar ni napisano pod cena vključuje.

Vizum: Za vstop v ZDA vizum ni potreben. Najmanj 10 dni pred odhodom morate izpolniti ESTO – elektronsko prijavo za vstop v ZDA. Brez odobrene ESTA vas ne bodo spustili na letalo. Če Esto že imate in do odhoda v ZDA ne bosta pretekli 2 leti, ko ste jo naredili, vam jo ni potrebno delati na novo, razen če imate novi potni list.

Če ste v zadnjih 5 letih bili v Iranu, Iraku, Siriji, Jemnu ali Sudanu si morate narediti ameriški vizum, ki ga dobite na ambasadi v Ljubljani.

https://esta.cbp.dhs.gov/

Cepljenja: Niso potrebna.

Prijava se lahko izvrši v turistični agenciji Interconti ali na pooblaščenih prodajnih mestih. Ob prijavi plačate varščino v višini 30% cene potovanja, preostali del pa najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo varščine  zagotavlja rezervacijo potovanja. Skladno z obligacijkim zakonom /člen 900/ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembah cen prevoznikov. Skladno z 902. členom istega zakona  si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja / če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja /. Splošni pogoji in navodila  turistične agencije INTERCONTI so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v pisarni Interconti Ljubljana ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.