ANGLIJA OD 875 EUR

Pošljite povpraševanje

Program

8 dnevno raziskovanje Anglije

1. dan: Ljubljana - London
Polet proti Londonu, nastanitev v prestolnici in sprehod po znani ulici Oxford Street, ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge.

2. dan: London
Zajtrk. Po zajtrku čas za raziskovanje mesta. Znamenitosti vam ne bo zmanjkalo. Sprehodite se po trgu Piccadily in Trafalgar, obiščite premierovo rezidenco na Downing Streetu in parlament. Ne zamudite menjave straže pred Buckinghamsko palačo. Zvečer pa se sprehodite skozi  živahna predela mesta, Soho in Covent Gardna.

3. dan: London - Stonehenge
Zajtrk. Prevzem vozila in vožnja proti Stonehenge. Na poti se ustavite še v Windsorju in si oglejte grad, v katerem naj bi danes živela angleška kraljica. Nadaljujte pot do Stonehenga. Stonehenge naj bi zgradili v neolitiku ali bronasti dobi, služil pa je za obrede in kasneje kot pokopališče – vsaj tako kažejo izkopavanja. Po ogledu vožnja do hotela in nastanitev.

4. dan: Stonehenge - Liverpool
Po zajtrku vožnja do Liverpoola. Po nastanitvi v hotelu pa si oglejte glavne znamenitosti Liverpoola, kot so  Liverpoolska katedrala (najdaljša katedrala na svetu), poiščite napise na steni in zgodbe o skupini Beatles.

5. dan: Liverpool - Manchester
Zajtrk. Dopolnde še čas za sprehod po parkih Liverpoola, popoldne pa vožnja do bližnjega Manchesterja in nastanitev v hotel.

6. dan: Manchester
Zajtrk. Po zajtrku pojdite skozi mestno središče do  mestne hiše na Albertovem trgu, gotske katedrale iz 15. stoletja, mimo značilnih rdečih opečnatih zgradb. Navdušila nas bo tudi bohemska četrt Northern Quarter in seveda kateri izmed nogometnih stadionov Manchestra.

7. dan: Manchester - London
Zajtrk, dopoldne boste še vedno imeli čas sprehod po mestu, popoldne pa vas čaka vožnja proti prestolnici. Oddaja vozila in nastanitev v hotelu.

8. dan: London -  Ljubljana
Zajtrk in odhod proti letališču ter polet v Ljubljano.

TERMINI: OD MESECA SEPTEMBRA DALJE
CENA: od 875 eur na osebo

Cena vključuje:
- Hotele*** z zajtrkom
- najem vozila z zavarovanji
- letalsko vozovnico
- transfer iz letališče - hotel - letališče